fbpx

Prevoz po Beogradu za sve prilike

Ukoliko Vam je potreban transport u Beogradu i okolini, Supernova obezbeđuje bezbedan, pouzdan i pristupačan način da zadovoljite potrebe za prevoz putnika. Supernova travel nudi rešenje prevoza za posete sajmova, transfere od/do aerodroma, poslovne sastanke, razgledanje grada, svečane večere, kulturne i korporativne događaje u Beogradu i okolini.

Zašto Supernova transfer u Beogradu i okolini?

Profesionalnost

Našu uslugu prevoza obavljaju iskusni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde.

Isplativost

Kada je više putnika u pitanju, ubedljivo najjeftiniji prevoz po Beogradu predstavlja kombi prevoz ili minibus.

Tačnost

Znamo koliko je važan vremenski aspekt tokom posete grada i prilagođavamo se uskim rasporedima.

Sigurnost

Možete biti sigurni da ćete Vi ili Vaši putnici biti sačekani i preveženi na destinaciju uz poštavanje svih bezbednosnih procedura.

Siguran transport Supernova vozilima

Kada želite da nekome pružite specijalan ugođaj za vreme posete Beogradu, transfer sa ličnim vozačem je vezivna nit koja spaja ostala iskustva u jednu integralnu celinu.

U ponudi se nalaze vozila srednje klase, Škoda Superb, Ford Mondeo i ostala vozila u istom rangu. Dok za one koji žele viši nivo komfora mogu birati između vozila Mercedes E klase, Audi A6, BMW serije 5 i vozila sličnog ranga. Za najzahtevnije obezbedili smo najviši nivo komfora. Izaberite vozilo Mercedes S klase, Audi A8, BMW serije 7 ili drugo vozilo iz premium klase.

Za više detalja o iznajmljivanju automobila sa vozačem pogledajte ovde.

Kada imate potrebu da prevezete više putnika, iznajmljivanje više automobila nije isplativa opcija. U tom slučaju je najbolji izbor kombi prevoz sa vozačem po Beogradu. Možete se odlučiti između kombi vozila srednje klase, ili ako želite maksimalni komfor za putnike – izaberite luksuzni Mercedes Sprinter sa kožnim foteljama, Wi-Fi konekcijom i LCD monitorm. 

Za više detalja o iznajmljivanju kombi prevoza sa vozačem pogledajte ovde.

Transfer minibusom sa vozačem u Beogradu je idealan kada je potrebno prevesti veću grupu ljudi (do 20 putnika) sa korporativnog događaja do hotela i obrnuto. Moguće je organizovati i prevoz za razgledanje grada, izlete, aerodromski transfer i ostale transfere po Beogradu i okolini.

Za više detalja o iznajmljivanju minibusa sa vozačem pogledajte ovde.

Potrebe za transferom u Beogradu autobusom obično imaju organizacije, državne ustanove, ministarstva, škole ili sportski timovi. Često obavljamo prevoz radnika, jednodnevne izlete, posete sajmovima, aerodromske transfere, stručne ekskurzije i slično.

Za više detalja o iznajmljivanju autobusa sa vozačem pogledajte ovde.

Kontaktirajte nas

Dnevni ili višednevni najam ili bilo koja vrsta vanlinijskog prevoza dostupni su vam 24 časa svih 365 dana godišnje. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Supernova prevoz – jeste i biće Vaš siguran partner na svakom putovanju!