fbpx

Iznajmljivanje kombija sa vozačem za prevoz radnika

Ukoliko Vam je potreban sezonski prevoz radnika, Supernova pruža bezbedan, pouzdan i pristupačan način da zadovoljite potrebe za prevoz radnika po različitim destinacijama u Srbiji.

U Srbiji svake godine postoji potreba za oko 100.000 sezonskih radnika. S obzirom na to da je jednom domaćinstvu potrebno desetak ili više radnika, njihov prevoz do željene destinacije se može pokazati kao izazov.

Nije redak slučaj da vlasnici gazdinstava lično obavljaju prevoz sopstvenim automobilom, i u više tura skupljaju grupu radnika. Ovakva praksa se na kraju pokaže neisplativom, i sa aspekta vremena, a naročito sa novčanog aspekta. Umesto da trošite dragoceno vreme na organizaciju i prevoz sezonskih radnika, prepustite taj posao profesionalcima, što će Vam osloboditi resurse za značajno važnije poslove.

Prevoz radnika obavljamo različitim kategorijama vozila, u zavisnosti od broja radnika koje je neophodno transportovati sa jedne lokacije na drugu. U svrhu prevoza radnika koristimo kombije, minibuseve ili autobuse.

Zašto iznajmiti kombi prevoz putnika?

Kombi prevoz putnika je najtraženiji vid prevoza, idealan kada je potrebno prevesti do maksimum 8 radnika. Iznajmljivanje kombi prevoza za putnike je odličan izbor iz više razloga.

Štedi novac

Umesto da kupujete sopstveno kombi vozilo, znatno Vam je isplatljivije da angažujete prevoznika. Kada kupite kombi, morate da plaćate registraciju i da redovno održavate vozilo. Najgore od svega jeste što vozilo efektivno upotrebljavate samo nekoliko meseci u toku godine, dok tokom ostatka godine ne možete popuniti kapacitet.

Oslobađa vreme

Upravljanje gazdinstvom uopšte nije lak posao, i u suštini se ne razlikuje od upravljanja preduzećem. Potrebno je da isplanirate aktivnosti, organizujete radnu snagu i kontrolišete čitav proces. Verujemo da imate mnogo važnije svakodnevne aktivnosti od prevoza radnika. Zato ovaj aspekt posla prepustite nama i fokusirajte se na stvari koje zaista donose vrednost.

Treba vam prevoz za više od 8 radnika?

Kada je potrebno prevesti više od 8 putnika možete doći u problem. Vozilom kojim se prevozi više od 8 ljudi (koje ima više od 8+1 sedišta) ne može da upravlja fizičko lice. Pa u slučaju da posedujete kombi sa više od 9 sedišta možete doći u problem sa zakonom.

Umesto da obavljate više tura, iznajmljivanje minibusa ili autobusa sa vozačem za sezonski prevoz radnika Vam smanjuje troškove prevoza po radniku i oslobađa vreme za fokusiranje na bitnije stvari. 

Kontaktirajte nas

Dnevni ili višednevni najam ili bilo koja vrsta iznajmljivanja sezonskog prevoza radnika dostupni su Vam svih 365 dana godišnje. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri, poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Supernova prevoz – jeste i biće Vaš siguran partner na svakom putovanju!