fbpx

Prevoz po Srbiji za sve prilike

Ukoliko Vam je potreban prevoz u Srbiji, Supernova pruža bezbedan, pouzdan i pristupačan način da zadovoljite potrebe za prevoz putnika po različitim destinacijama u Srbiji. Nudimo rešenje prevoza za posete sajmova, transfere od/do aerodroma, poslovne sastanke, razgledanje grada, proslave, vinske i manastirske ture, svadbe, kulturne i korporativne događaje u Srbiji.

Supernova upošljava eksperte iz oblasti logistike koji su u stanju da pruže optimalnu uslugu prevoza za specifični transport. Pružamo uslugu aerodromskog transfera, korporativnog transporta, razgledanja grada i u ostalim potrebama za transport koje možete imati za Vas ili Vaše.

Izuzetno smo posvećeni pružanju usluge visokog kvaliteta i zadovoljavanju svih potreba klijenata za transportom. Dostupni smo Vam za sva pitanja i savete, a u stanju smo da zajedno pronađemo najbolju opciju uokviru zadatog budžeta.

Zašto Supernova transfer u Srbiiji?

Profesionalnost

Našu uslugu prevoza obavljaju iskusni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde.

Isplativost

U poređenju sa taksi prevozom i standardnim autobusima, čarter rute po Srbiji su znatno isplativija varijanta, naročito kada je reč o prevozu velike grupe ljudi.

Tačnost

Znamo koliko je važan vremenski aspekt tokom posete grada i prilagođavamo se uskim rasporedima.

Sigurnost

Možete biti sigurni da ćete Vi ili Vaši putnici biti sačekani i preveženi na destinaciju uz poštavanje svih bezbednosnih procedura.

Siguran transport Supernova vozilima

Kada želite da nekome pružite specijalan ugođaj za vreme posete , transfer sa ličnim vozačem je vezivna nit koja spaja ostala iskustva u jednu integralnu celinu.

U ponudi se nalaze vozila srednje klase, Škoda Superb, Ford Mondeo i ostala vozila u istom rangu. Dok za one koji žele viši nivo komfora mogu birati između vozila Mercedes E klase, Audi A6, BMW serije 5 i vozila sličnog ranga.

Za najzahtevnije obezbedili smo najviši nivo komfora. Izaberite vozilo Mercedes S klase, Audi A8, BMW serije 7 ili drugo vozilo iz premium klase.

Za više detalja o iznajmljivanju automobila sa vozačem pogledajte ovde.

Kada imate potrebu da prevezete više putnika, iznajmljivanje više automobila nije isplativa opcija. U tom slučaju je najbolji izbor kombi prevoz sa vozačem. Možete se odlučiti između kombi vozila srednje klase, ili ako želite maksimalni komfor za putnike – izaberite luksuzni Mercedes Sprinter sa kožnim foteljama, Wi-Fi konekcijom i LCD monitorm.

Najpopularnije čarter rute kombi prevozom po Srbiji:

 • Kombi prevoz Beograd – Zlatibor
 • Kombi prevoz Beograd – Novi Sad
 • Kombi prevoz Beograd – Niš
 • Kombi prevoz Zlatibor
 • Kombi prevoz Kopaonik

Za više detalja o iznajmljivanju kombi prevoza sa vozačem pogledajte ovde.

Transfer minibusom sa vozačem u Beogradu je idealan kada je potrebno prevesti veću grupu ljudi (do 20 putnika) sa korporativnog događaja do hotela i obrnuto. Moguće je organizovati i prevoz za razgledanje grada, izlete, aerodromski transfer i ostale transfere po Beogradu i okolini.

Najpopularnije čarter rute minibusom po Srbiji:

 • Minibus Zlatibor
 • Minibus Kopaonik
 • Minibus Beograd – Novi Sad
 • Minibus Beograd – Niš

Za više detalja o iznajmljivanju minibusa sa vozačem pogledajte ovde.

Potrebe za prevoz po Srbiji autobusom obično imaju organizacije, državne ustanove, ministarstva, turističke agencije, škole ili sportski timovi. Često obavljamo jednodnevne izlete, posete sajmovima, aerodromske transfere, stručne ekskurzije i slično.

Najpopularnije čarter rute minibusom po Srbiji:

 • Autobus Beograd – Novi Sad
 • Autobus Beograd – Niš
 • Autobus Beograd – Zlatibor
 • Autobus Kopaonik

Za više detalja o iznajmljivanju autobusa sa vozačem pogledajte ovde.

Ako želite da prevezete grupu ljudi, od ključne važnosti je da svaka osoba stigne bezbedno na destinaciju, u tačno vreme i u prijatnom ambijentu. Kontrolisanje više taksi službi ili rent-a-kar vozila je skupo i oduzima dosta vremena.

Osim toga, najbolje je kada sarađujete sa nekim ko razume kako funkcioniše prevoz na Vašoj destinaciji kako bi sve prošlo bez problema. Mi u Supernovi održavamo kontakt sa raznim stejkholderima kako Vi ne biste morali. Oni znaju koje puteve treba izbegavati, da li postoji parking na licu mesta i koliko je zaista potrebno vremena da bi se stiglo do lokacije (a ne koliko piše na mapi). Zato smo u mogućnosti da pružimo pouzdan prevoz putnika na bilo kojoj lokaciji.

Želite da razmazite svoje goste? Nekolicina luksuznih sitnica govori Vašim klijentima, kolegama ili zaposlenima da cenite njihov doprinos Vašem cilju. U ponudi imamo prevozna sredstva više kategorije, koja su opremljena zvučnim sistemom, udobnim podesivim sedištima, pojedinačnim svetlima za čitanje, toaletom, aparatom za kafu, klima uređajem, zatamnjenim staklima za bezbrižno uživanje u pogledu, bezbednosnim sistemima (ESP, EBA, EBS), kao i Wi-Fi konekcijom i audio/video opremom.

U zavisnosti od broja putnika za koje Vam treba prevoz, nudimo vozila iz različitih kategorija.

Kontaktirajte nas

Dnevni ili višednevni najam ili bilo koja vrsta vanlinijskog prevoza dostupni su vam 24 časa svih 365 dana godišnje. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Supernova prevoz – jeste i biće Vaš siguran partner na svakom putovanju!