fbpx

Aerodromski (shuttle) transfer

Bilo da odlazite ili dolazite na beogradski Aerodrom, Supernova je tu za Vas. Ukoliko biste želeli da se na udoban način prevezete od i do Aerodroma, mi Vam nudimo kvalitetan i brz Aerodromski transfer. Moguće je dogovoriti vožnju od ili do Aerodroma sa bilo koje adrese u Beogradu u bilo koje doba dana i noći.

Zašto Supernova prevoz do/sa aerodroma?

Profesionalnost

Našu uslugu prevoza obavljaju iskusni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde.

Isplativost

Kada je više putnika u pitanju, ubedljivo najjeftiniji prevoz do Aerodroma Beograd predstavlja kombi prevoz.

Tačnost

Znamo koliko je važan vremenski aspekt kod aerodromskih letova i striktno se držimo ugovorenih termina.

Sigurnost

Možete biti sigurni da ćete Vi ili Vaši putnici biti sačekani i preveženi na destinaciju uz poštavanje svih bezbednosnih procedura.

Za putnike kojijma je potreban prevoz do/sa Aerodroma Supernova nudi brojne mogućnosti prevoza. Transfer sa/do Aerodroma obavljamo automobilima, kombijima, minibusevima ili autobusima.

Obavljamo prevoz od kuće, hotela, kongresne sale, poslovnog sastanka, autobuske stanice Beograd, ili destinacije po Vašem izboru do Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Prevoz sa Aerodroma u Beogradu, kao takav predstavlja uslugu prevoza od Aerodroma Nikola Tesla do adrese u širem centru grada. Pojam grad, odnosi se na adrese u gradu Beograd tj. u širem centru grada.

Prevoz sa Aerodroma Beograd na druge adrese je moguć uz doplatu, a granična linija je ispred navedenih naselja: Jakovo, Bečmen, Dobanovci, N. Pazova, N. Banovci, Borča, Veliko Selo, Vinča, Kaluđerica, Leštane, Beli potok, Rušanj, Železnik. Visina doplate zavisi od tipa vozila, a iznose će Vam naša služba dostaviti u ponudi na osnovu Vašeg zahteva.

Prema Vašoj potrebi ili želji možemo organizovati prevoz pojedinca ili grupe do ili od Aerodroma Nikola Tesla u bilo koje vreme (0-24) tokom cele godine sa jednim od navedenih tipova vozila:

Tip transferaCena
Prevoz putnika – transfer automobilom standard:30 €
Prevoz putnika – transfer automobilom De luxe:50 €
Prevoz putnika – transfer kombijem (8+1):35 €
Prevoz putnika – transfer kombijem VIP (8+1):50 €
Prevoz putnika – transfer minibusom (16 mesta):55 €
Prevoz putnika – transfer minibusom (19-21 mesta):65 €
Prevoz putnika – transfer midibusom (28-30 mesta):120 €
Prevoz putnika – transfer autobusom (49-90 mesta):135-250 €

*U navedene cene nije uključen PDV (10%)

TerminPojašnjenje
Cena:Navedene cene su konačne i nemaju skrivenih troškova
Plaćanje:Naručene usluge se plaćaju unapred
Bakšiš:Nije uključen
Nošenje prtljaga:Nije uključeno
Jezik:Podrazumevani kojim se služe vozači je Srpski
Prosečno vreme:30 min

Prevoz do/sa Aerodroma Nikola Tesla - kratka uputstva

Podrazumevan prtljag po putniku je jedna torba srednje veličine (67 cm x 45 cm x 25 cm) + 1 lap top računar. Ukoliko Vaš bagaž odstupa od navedenog molimo da to naglasite, kako bi Vam ponudili adekvatno vozilo i uslugu, ili da prihvatite moguće dodatne troškove radi prenosa prtljaga od Aerodroma do hotela ili druge izabrane adrese. Prevoznik nije dužan osigurati prevoz neprijavljenog prtljaga, ako u vozilu nema dovoljno mesta.

  • Vreme čekanja na Aerodromu: podrazumevano vreme čekanja putnika, bez prethodne najave je 1h. Nakon tog vremena Supernova travel će povući svoje vozilo, a transfer će dobiti status „no-show“ bez prava na refundaciju uplaćenih sredstava.
  • Vreme polaska na Aerodrom: U slučaju transfera iz grada do Aerodroma, vozač će Vas sačekati na naznačenoj adresi u vreme koje je dogovoreno, tj navedeno u Vašoj rezervaciji. Supernova travel ne snosi odgovornost u slučaju kašnjenja na „check-in“ kada putnik ili grupa insistiraju na dolasku na Aerodrom u vremenu kraćem od standardnog za rezervisani let (0:45-2:00).
  • Čekanje usled kašnjenja letova: Ukoliko nam dostavite sve informacije o Vašem letu (broj leta, relacija i planirano vreme sletanja), nemojte brinuti ako Vaš let kasni. Supernova travel će pratiti informacije o statusu leta, te će bez nadoknade postaviti naručeno vozilo prema novom vremenu sletanja. Ukoliko se radi o višečasovnom odlaganju usled vremenskih nepogoda ili drugih nepredviđenih okolnosti, molimo Vas da nas kontaktirate i obavestite o statusu Vašeg transfera. U suprotnom, Supernova travel neće imati obavezu dočekivanja na Aerodromu.
  • Povezani letovi – Connection flights: Molimo da obratite pažnju da mi imamo samo podatke Vašeg poslednjeg leta, te da u slučaju gubitka veze ili drugog razloga nas obavestite o odustajanju / pomeranju od Vašeg transfera.
  • Prevoz dece se obavlja isključivo u pratnji odrasle osobe.
  • Sedišta za decu i bebe: Supernova travel poseduje sigurnosna sedišta i „bustere“ za Vašu decu koja će Vam se staviti na raspolaganje besplatno. Potrebno je da prilikom rezervacije transfera naručite sedište uz definisanje uzrasta deteta. U protivnom, vozilo će doći bez dečijih sedišta.
  • Mesto čekanja na Aerodromu: Naši vozači /auto i kombi prevoz za Aerodrom Beograd će Vas ili Vaše putnike sačekati sa ugovorenim natpisom u delu Aerodroma „dolasci“. Veća vozila nemaju mogućnost parkiranja na parkingu pa će Vas oni sačekati ispred zgrade Aerodroma iznad nivoa carinskih i pasoških službi. Zadržavanje nije dozvoljeno pa se vreme susreta mora tačno ugovoriti. Ukoliko želite, uz doplatu, možemo Vam obezbediti osobe (hostese) koje bi sačekivale Vaše putnike i usmeravale ka mestu susreta sa vozilom. Ulazak / prolazak vozila kroz zonu međunarodnih dolazaka mora biti najavljen najmanje 48 časova unapred. Zahtev ne znači i odobrenje, jer nadležne službe Aerodroma zadržavaju pravo da bez obrazloženja odbiju prolaz. Odobreni prolaz podleže troškovima i zavisi od veličine vozila (min 15€).
  • VIP Terminal: Ukoliko dolazite privatnim letom i koristite VIP terminal, morate nam to navesti u zahtevu. Vozilo će tada biti parkirano neposredno ispred VIP terminala.

Ukoliko se iz bilo kog razloga ne možete naći sa vozačem, molimo Vas da pre bilo kakvog nalaženja alternative se obratite našoj dispečerskoj službi na broj: +381 65 566 24 00

U vozilu kombi 8+1 LUX obezbedjen je besplatan Supernova WI FI internet. Zamolite vozača da Vam pruži potrebne parametre za pristup i uživajte. U slučaju potrebe za ovom uslugom u drugim tipovima vozila molimo da nam uputite zahtev.

Putnici koji stižu na Autobusku stanicu Beograd, ili na Železničku stanicu ili do njih trebaju da se prevezu imaju isti tretman kao i Aerodromski transferi. Eventualna odstupanja u ceni su moguća zbog specifičnosti zahteva, pa Vas molimo da zatražite našu ponudu.

  • Pušenje, konzumiranje jela, alkoholnih pića i psihoaktivnih supstanci u vozilima nije dozvoljeno. Putnik koje je pod uticajem alkohola, droga ili drugih psihoaktivnih supstanci neće biti primljen na prevoz i nema prava na povraćaj uplaćenih sredstava.
  • Voda i bezalkoholni napici u bocama sa čepom su dozvoljena.

Kontaktirajte nas

Na Vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Supernova prevoz – jeste i biće Vaš siguran partner na svakom putovanju!