fbpx

Iznajmljivanje vozila sa vozačem za sve vrste događaja

Bilo da je konferencija, proslava venčanja, festival, koncert, izlet, odlazak na team building ili neki drugi događaj, poslednja stvar o kojoj želite da brinete jeste da li će svi učesnici stignu bezbedno i na vreme. Zato Supernova prevoz putnika ima idealno rešenje za Vas.

Šta treba da znate pre nego što rezervišete prevoz putnika za događaje

  • Za koliko putnika planirate da obezbedite prevoz?
  • Odakle Vaši putnici polaze, i gde odlaze?
  • Kakav je tip transfera koji planirate (vožnja u jednom smeru, povratna, aerodromski transfer, prenoćište, više destinacija, razvoženje i slično)?
  • Kakve karakteristike vozila su Vam bitne?

Ako već znate koju vrstu vozila biste želeli za event prevoz, sjajno! To čini stvari znatno lakšim. Međutim, ako imate poteškoća sa odabirom, logističari Supernove su tu da Vam pomognu pri odabiru odgovarajućeg načina transporta. U mogućnosti smo da Vam pružimo prevoz sledećim vozilima:

Prevozno sredstvo će zavisiti pre svega od broja putnika, a klikom na linkove možete dobiti detaljnije informacije o svakom vidu prevoza.

Najčešći događaji za koje je potreban prevoz grupe ljudi

Prevoz za vreme događaja najčešće podrazumeva aerodromski transfer do jednog ili više hotela, prevoz od hotela do mesta održavanja događaja i kasniji povratak u hotel. Ali nije retkost da obavljamo i transfer gostiju po Beogradu u toku dana, transport na događaj, prevoz na večeru nakon događaja i povratak u hotel.

Praksa je da za najradosniji dan želite da se gosti na venčanju osećaju prijatno, veselo i rasterećeno. Pronalaženje prevoza do svadbenog prostora može biti komplikovano, naročito ako je reč o većoj grupi ljudi. Zbog toga se odlučite za iznajmljivanje autobusa za svadbe i prepustite posao oko prevoza za venčanja nama, a vi se fokusirajte na zaista bitne stvari.

Srbija ima toliko neistraženih lepota da su potrebne godine da obiđete sva blaga naše zemlje. Organizovani izleti su odličan način da doživite nova iskustva bez dalekih putovanja, a organizaciju prevoza za izlete možete prepustiti nama.

Organizovanje prevoza za tim bilding događaje po Srbiji je čest upit koji nam dolazi od organizacija. Tim bilding je efikasan način da povežete radni kolektiv i ostvarite bolje poslovne rezultate, a prevoz za team building će učiniti da se zaposleni osete kao na ekskurziji i vrate u mlađe dane.

Podelite troškove prevoza na koncert ili festival u zemlji ili inostranstvu i provedite putovanje u grupi ljudi sa zajedničkim interesovanjima i afinitetima.

Postoje zakonska ograničenja koliko dugo vozač sme da vozi u periodu od 24 časa. Vožnja na dugim relacijama nije lagan zadatak, zbog čega vozači moraju biti odmorni radi sigurnosti svih putnika. Postoje prevoznici koji posluju nepošteno, zanemaruju održavanje vozila, angažuju nedovoljno vozača i traže način da varaju sistem. Supernova pristupa prevozu putnika u skladu sa svim propisima domaćeg i međunarodnog prava i poštenom poslovnom praksom. Svi upiti koji ugrožavaju naše principe neće biti razmatrani.

Kontaktirajte nas

Dnevni ili višednevni najam ili bilo koja vrsta vanlinijskog prevoza dostupni su vam 24 časa svih 365 dana godišnje. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Supernova prevoz – jeste i biće Vaš siguran partner na svakom putovanju!